Caravana Filmului a pornit de la Lipova

Micii cinefili au fost cei mai fericiți miercuri seara, putând viziona în parcul mare din oraș filmul de animație “ Regele Leu”. Lansat în anul 1994, regizat de Roger Allers și Rob Minkoff, câstigător al Premiului Oscar pentru coloana sonoră, filmul redă drumul parcurs de puiul de leu spre maturitate, până în momentul investirii sale ca rege al animalelor.

“Caravana Filmului” este un program inițiat de Centrul Cultural Județean Arad în colaborare cu Consiliul Judetean Arad , Lipova fiind punctul de start al acestuia, la initiativa Consilierului Județean Ciorogar Cristina care a declarant că și-a dorit foarte mult ca, copii din localitatea noastră să beneficieze de această oportunitate.

Prezența la Lipova a fost mare, publicul fiind format atât din copii cât și din adolescenți, părinți, bunici, seara dovedindu-se a fi una pe placul tuturor. Cei mici ne-au spus că le-a plăcut foarte mult, iar în ceea ce-i privește pe cei mari, se pare că, gândul i-a purtat din nou pe meleagurile copilăriei, aducându-le aminte de multe clipe frumoase și șotii petrecute demult.

Programul va continua serile magice și în localitățile Nădlac, Pecica, Pâncota, Șiria, Ineu, Sebiș, Curtici, Sântana, Chișineu-Criș.

Anca Drilă

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*