Șoimii Lipova pierde la Pecica și nu mai prinde podiumul

Progresul Pecica a furnizat surpriza etapei a cincea din Liga a III-a, seria a opta, câștigând cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Șoimii Lipova.

Derby-ul județean a fost tranșat surprinzător de tânăra formație pregătită de tandemul Mihai Petcuț – Bogdan Bozian, care a confirmat evoluția bună de la Reșița, când a dat o replică curajoasă gazdelor. Andrieș și ex-lipovanul Capătă au păstrat toate punctele la Pecica, care obține a doua victorie stagională și urcă pe locul 5 în serie. De cealaltă parte, trupa lui Adrian Abrudean a ratat mult, în câteva rânduri și din poziții foarte clare, cu pecicanul Roșca în zi excelentă, dar probabil că parcursul bun din Cupă și proxima confruntare de marți, ora 16:30, din play-off-ul competiției KO, cu divizionara secundă Gloria Buzău, le-a tras cu ochiul mai mult lipovanilor, concentrați ceva mai mult pe disputa de mâine, de pe noua arena de acasă.

Am văzut că era o poziție iminentă de offside, arbitrul de tușă a ridicat steagul, după care, într-adevăr, l-a lăsat jos. Zice că a apărut un jucător din linia a doua, dar problema este că echipa a avut un moment de deconcentrare în momentul când a văzut steagul ridicat. S-a creat o confuzie și a ieșit acel gol contrar cursului jocului, ceea ce ne-a dat puțin planurile peste cap. Cu toate astea, trebuia să avem puterea și tăria să trecem peste acel episod, mai ales că  aveam timpul necesar ca să întoarcem rezultatul. Am dominat în mare parte jocul, cum era și normal, dar, dacă nu reușim să marcăm din situații destul de clare sau suntem superficiali în momente foarte importante ale jocului și încă prin jucătorii noștri cu experiență, rezultatul nu poate să fie unul pozitiv. Mai departe, nu vreau să comentez  prestația arbitrilor, au fost la meci unii oameni, spectatorii, are cine să comenteze. Eu nu o să comentez niciodată, nu mă interesează arbitrajul, mă interesează jocul nostru și mă gâdensc cum să reparăm greșelile. Acestea și concentrarea au fost factorii importanți ce ne-au lipsit astăzi”, afirmă Adrian Abrudean, antrenorul lipovanilor, pentru sportarad.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*