NICĂIERI NU-I CA ACASĂ! CS ȘOIMII LIPOVA – AVÂNTUL PERIAM 5-0

Primul meci jucat acasă pe un teren de fotbal nou nouț cu o capacitate de 1520 de locuri, a fost unul mult așteptat atât de către jucători cât și de spectatori, care au fost prezenți într-un număr mare, ocupând jumătate din  locurile din tribune.

Șoimii noștrii au jucat azi impecabil, luptând până în ultimul moment, chiar dacă au avut deja un avantaj încă din minutul 10 al primei reprize, prin golul marcat de Alexandru Bădăuță care a tras din întoarcere, din 14 metri ușor lateral dreapta, mingea mergănd la vinclu la colțul lung. La fiecare atac la poarta adversă publicul i-a încurajat cu aplauze.

În minutul 27 prin golul marcat cu un șut de la 20 de metri la colțul lung din partea stângă de căpitanul echipei, Vlad Filimon spectatorii au aplaudat scorul de 2-0, scor cu care se intră la binemeritata pauză.

După pauză, la începutul celei de-a doua reprize, în minutul 49, Mureșan îl faultează în careu pe Mare și arbitrul acordă penalty. Acesta a fost executat de D.Pop și apărat de Burtic.

Minutul 62 aduce un nou gol pentru Lipova, Vlad Filimon preia pasa cu exteriorul a lui Sahil și îl driblează pe Burtic marcând din unghi. În minutul 64, Mare trage la poartă, Burtic respinge, însă Vlad Filimon marchează cu execuție dificilă din unghi, lateral dreapta, schimbând scorul la 4-0.

Ultimul gol al meciului a fost înscris în minutul 72 când Sergiu Românu marchează cu un șut din 12 metri.

Meciul nu a fost lipsit de cartonașe, fiind acordate trei cartonașe galbene, unul lui D.Pop în minutul 57, unul lui Giosu în minutul 88, iar cel de-al treilea lui Sântean în minutul 90.

Meciul a avut și un moment tensionat, pornit de la portarul Burtic, acesta fiind aplanat de către arbitru, fără a degenera într-un conflict mai puternic între cele două echipe adverse.

În pauza dintre cele două reprize ale meciului, atmosfera a fost întreținută de echipa de majorete “Flowers”, din cadrul Clubului Sportiv Victoria Nădlac, care ne-au încântat cu dansurile lor. Tot atunci a avut loc și mult așteptata tombolă (mai ales de micii spectatori) organizată de CS Șoimii Lipova, find extrase numere aferente biletelor de intrare. Premiile oferite au constat în fanioane, mingi și fulare personalizate.

La fluierul final, jucătorii au salutat spectatorii din tribune, fiind răsplătiți cu aplauze binemeritate!

                          FELICITĂRI  ȘOIMII LIPOVA!!!

Anca Drilă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*