Șoimii Lipova – Crișul – Chișineu Criș 0-1. Al doilea derby consecutiv pierdut!

Vineri fanii lipovani s-au adunat într-un număr mai mic decât la celelalte meciuri jucate anterior pe stadionul din Lipova, pentru a-și susține echipa favorită, iar de această dată au plecat acasă cam dezamăgiți, Șoimii pierzând a doua oară consecutiv pe teren propriu.

Meciul nu a fost lipsit de câteva faze interesante, însă fără reușita vreunui gol, „ghinionul” Șoimilor fiind cauzat probabil de oboseala acumulată după multe dispute consecutive din ultima perioadă, lipsa de pe teren a unor jucători importanți și gazonul îmbibat cu apă după multe ploi abundente, inclusiv în ziua partidei.

În urma înfrângerii, Șoimii Lipova pierde trei puncte mari în clasament.

Min. 50 aduce singurul gol al partidei pentru echipa adversă când în urma unui corner de pe stânga, Dinu a centrat din stânga, Cătălin Barbu  a trimis cu capul din 12 metri în stânga lui Buta pe colțul lung.

La scurt timp, în min. 53, spectatorii au parte de o iluzie a golului, când Mare are două șanse de gol din aceeași poziție, 13 metri ușor lateral dreapta. Prima dată trage pe colțul scurt, reține Iliescu, apoi puțin pe lângă bară, moment în care fanii au avut un moment de bucurie, crezând că s-a marcat golul de egalare.

Multe cartonașe galbene au “colorat partida, primul în min. 9, când Pașca îl ține pe Bădăuță, urmat în min. 30 de Dinu, tot pentru o ținere asupra lui Bădăuță, în min. 30 galben pentru Hreniuc pentru fault și Modan, pentru reacția avută, în min. 66 galben pentru Haloș, min. 90 îi aduce un cartonaș galben și lui Susan pentru fault fără minge  asupra lui Janu.

Meciul a fost prelungit cu trei minute, însă scorul final a fost de 0-1.

Crișul – Chișineu Criș pleacă de la Lipova cu trei mari puncte câștigate în campionat.

Anca Drilă