Sancțiunile înlocuite azi de mărțișoare. Norocoasele? Primăvara pleacă azi la Lipova, din „suflet de jandarm”, către toate doamnele și domnișoarele

Dis de dimineață, și cu emoții, să știți, efectivele jandarmeriei Lipova, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, înarmați de această dată cu mărțișoare, “aranjați la patru ace”, așa cum le stă bine lor de altfel, au pornit pe străzile orașului pentru a vesti sosirea primăverii, oferind tuturor doamnelor și domnișoarelor care le ies în cale astăzi,  acest simbol al ei.

Mărțișorul nu a fost oferit singur, el fiind însoțit de zâmbetul celui care l-a dăruit, luminând și înseninând ziua doamnei sau domnișoarei care l-a primit, inclusiv pe a mea, trebuie să vă mărturisesc.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul instituțiilor cu care se colaborează, primăria, judecătoria, Serviciul Fiscal Orășenesc Lipova, și pe străzile principale din oraș.

Prin acest gest jandarmii doresc să le ureze tuturor femeilor ca primăvara să le aducă sănătate, noroc și o adiere caldă de fericire.

Nu este prima dată când participăm la o astfel de acțiune, „cu suflet”, și suntem convinși că nu va fi nici ultima.

Le mulțumim și noi pe această cale pentru gestul făcut, urându-le o primăvară frumoasă!

Anca Andreea Drilă

1 Trackback / Pingback

  1. Sancțiunile înlocuite azi de mărțișoare. Norocoasele? Primăvara pleacă azi la Lipova, din „suflet de jandarm”, către toate doamnele și domnișoarele - Live Arad - Știri din Arad

Comments are closed.