Grădinița din Șoimoș are straie noi!

În această săptămână s-a încheiat renovarea și modernizarea Grădiniței nr.4 din Șoimoș.

Acest lucru a fost posibil prin munca depusă alături de părinți, Asociația „Micul Eden Șoimoș”, părintele paroh de la Biserica Ortodoxă Șoimoș, Jivănescu Vasile și „Asociația Voluntarilor”din Arad care au sponsorizat cu mobilier, jucării și alte materiale didactice ca astăzi grădinița să capete o cu totul altă înfățișare.

”Acest om deosebit care a reușit să aducă zâmbete pe fețele micuților preșcolari și a părinților lor, ,,sfințind locul″, este domnișoara educatoare BUDEA DANIELA. Datorită dragostei pe care le-o poartă copiilor a luat decizia de a face ceva pentru aceștia.

Felicitări pentru acest proiect, aveți tot respectul nostru, suntem mândrii că avem asemenea cadre didactice și oameni preocupați de a face bine în jurul lor.
Dorim să mulțumim părinților, fără de care acest proiect nu ar fi putut prinde contur. Vă mulțumim că ați fost alături de domnișoara educatoare, că ați sprijinit- o în toate activitățile, că ați rupt din timpul dumneavoastă liber pentru a face un loc de poveste pentru copii dumneavoastră” a declarat directorul liceului ”Sever Bocu”, profesor Corina Berzovan.