Din Lipova, fără permis și mașină înmatriculată

A fost depistat în trafic, de polițiștii orașului Lipova, un bărbat de 41 de ani, din localitate. Din verificări a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul nu este înmatriculat.

La data de 1 august a.c., în jurul orei 23.36, polițiștii orașului Nădlac au depistat un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în Nădlac. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibaței alcoolică de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au fost sesizați la data de 1 august a.c., în jurul orei 16.00, despre un eveniment rutier, soldat exclusiv cu pagube materiale. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 54 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autotren pe D.N. 76, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. Testarea cu aparatul alcooltest a idnicat o îmbibație alcoolică de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără a deține permis de conducere la volan, au mai fost depistați: un bărbat de 46 de ani, din Arad și un tânăr de 23 de ani, din Zerind.

Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.