Au fost finalizate lucrările la proiectul de reabilitare a infrastructurii în zona de blocuri Oborului – Oborului 2 – Aurel Vlaicu

Demarat în toamna anului 2022, proiectul care a cuprins reabilitarea infrastructurii rutiere și a trotuarelor din zona de blocuri Oborului – Oborului 2 – Aurel Vlaicu din orașul Lipova a ajuns la finalul lucrărilor, la sfârșitul lunii iunie a acestui an.

Este un proiect realizat cu fonduri din bugetul local, cu o valoare totală de aproximativ 450.000 lei, prin care s-au adus noi condiții și o imagine total schimbată pentru această zonă a orașului.

Odată cu finalizarea acestui proiect, locuitorii din această zonă și nu numai, se vor putea bucura de un nou carosabil, trotuare amenajate, noi bănci și coșuri de gunoi, precum și de pacări și spații verzi reamenajate.

Florin Fabius PERA , primarul orașului Lipova: „Proiectul de reabilitare a infrastructurii din zona de blocuri Oborului a fost din start unul extrem de important pentru noi și ne-am dorit ca acesta să fie realizat exact așa cum ne-am propus, în cele mai sigure și calitative condiții, pentru că știam că în această zonă locuitorii nu au mai beneficiat, cel puțin în ultimii 30 de ani, de niciun fel de lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii.  

În cele din urmă am reușit, la final de luna iunie, să turnăm și ultima parte de asfalt și să punem la punct alte câteva detalii, astfel încât proiectul să fie finalizat și peisajul întregii zone să fie unul nou, total schimbat. Între timp a fost deschisă și circulația mașinilor și locuitorii se vor putea bucura de noua infrastructură din această zonă a orașului. Mulțumesc lui Dumnezeu și întregii echipe implicate! Continuăm cu proiectele și investițiile, continuăm să muncim pentru Lipova!”